Ooit gemist

Kijk je vaak programma’s van Eén, Canvas of Ketnet, dan is Ooit gemist echt is voor jou. Met Ooit gemist kun je programma’s van deze omroepen met één druk op de knop terugkijken. Ooit gemist kent een enorm ruim aanbod. Je kunt niet alleen programma’s van vorige week terugkijken, maar ook topuitzendingen van vroeger. Kortom, je hebt een groot, ruim aanbod waar je uit kunt kiezen.

Digitale platformen

Je kunt gebruik maken van Ooit gemist als je aangesloten zit via het digitale platform Telenet en Belgacom TV. Zit je via een platform aangesloten waarbij er geen retourpad is, dan kan je helaas geen gebruik maken van Ooit gemist. Als het gaat om een platform waarbij er geen retourpad is, dan kun je denken aan DVB-T of TV Vlaanderen. Naast het juiste platform heb je ook nog te maken met je decoder. Je hebt namelijk een interactieve decoder nodig om Ooit gemist werkend te krijgen. Een ouderwetse televisie met analoog televisiesignaal is helaas niet geschikt voor Ooit gemist.

Een flink aantal eisen

Je hebt kunnen lezen dat je aan een aantal eisen moet voldoen om Ooit gemist te kunnen gebruiken. Maar als je het dan eenmaal werkend hebt dan is het natuurlijk wel genieten. Je kunt dan vele programma’s terugkijken op het moment dat het je zelf het beste uitkomt. Aan wat voor programma’s en uitzendingen moet je dan denken? We zullen er een paar voor je noemen. Heb je weleens gehoord van Midsomer murders? Als dat één van je favoriete series is dan heb je geluk, deze uitzendingen zijn namelijk te bekijken via Ooit gemist. De serie Flikken Maastricht ken je waarschijnlijk ook wel. Deze top politie serie is ook te bekijken, wanneer het jou uitkomt! En last but not least, ook Top gear is terug te kijken. Zomaar een paar programma’s die je kunt terugkijken, kortom, Ooit gemist is zeker de moeite waard als het gaat om het terugkijken van programma’s, series en documentaires.