Programma gemist België

Hoe kun je programma gemist België raadplegen? Als je programma’s wilt bekijken die eerder op televisie zijn geweest, dan kun je de website van de betreffende omroep raadplegen. Zo kun je via Canvas.be bijvoorbeeld diverse programma’s terugkijken die zijn uitgezonden. Helaas is dit slechts een deel van de uitgezonden programma’s, het is dus niet zo dat je alles kunt terugkijken wat ooit op televisie is geweest. Maar een programma zoals Terzake kun je bijvoorbeeld online bekijken, of verschillende interessante documentaires.

Woon je in België, kies voor Ooit gemist

Als je in België woont en een decoder voor interactieve televisie hebt, dan kun je in veel gevallen gebruik maken van Ooit gemist. We zeggen in veel gevallen, omdat het er ook nog even vanaf hangt welke televisie aanbieder je hebt. Via Ooit gemist kun je een groot aantal programma’s terugkijken van omroepen zoals Ketnet, één en Canvas.

Controleer de tv gids

Controleer de tv gids om na te gaan of een specifiek programma beschikbaar is bij Ooit gemist. Bij de programma’s staat beschikbaar via Ooit gemist als het programma terug te kijken is. Een groot deel van de programma’s kun je eenvoudig terugkijken, maar helaas niet allemaal. Uiteraard is dit ook te zien via teletekst België,

Veel kijkplezier

Wij wensen je heel veel kijkplezier als je programma’s gaat terugkijken, of dit nou online is via de website van de omroep of via Ooit gemist. Het is misschien goed om even te vermelden dat wij deze website hebben opgezet om je te informeren. Wij bieden zelf geen programma’s aan, wij geven alleen informatie over het terugkijken van programma’s. Heel veel kijkplezier toegewenst! Wij hopen van harte dat er nog een keer een dienst komt zoals Uitzendinggemist.nl, een verzamelplek waarop duizenden programma’s van de publieke omroep terug te kijken zijn. Helaas bestaat er nog geen Belgische variant op Uitzendinggemist.nl. Maar wat niet is kan natuurlijk nog altijd komen!