Uitzending gemist VTM

Heb je een Uitzending gemist VTM? Hoe kun je een specifieke uitzending dan terugkijken? Het is eigenlijk erg simpel, via de website van VTM kun je verschillende programma’s terugkijken. Om dit te doen ga je heel simpel naar VTM.be en klik je op video’s. Vervolgens krijg je een overzicht te zien van video’s die terug te kijken zijn. Het zijn niet alleen maar simpele, kleine programma’s die je kunt terugkijken. Ook toppers zoals Boer zoekt vrouw is bijvoorbeeld terug te kijken. Kortom, heb je de hele serie Boer zoekt vrouw gemist, dan kun je er eens goed voor gaan zitten. Via internet kun je de afleveringen nog eens rustig terugkijken.

Welke programma’s zijn er nog meer terug te kijken?

Wellicht vraag je je af welke andere programma’s er terug te kijken zijn via de website van VTM. Wij hebben de proef op de som genomen en de website voor je bezocht. Er waren diverse uitzendingen terug te kijken op het moment dat wij de video pagina bezochten. Zo kwamen wij namen tegen zoals de Buurtpolitie, de keuken van Sofie, de Kliniek en de Parenclub. Ook waren er uitzendingen te bekijken van De Zonen van Van As, The Voice van Vlaanderen en Mijn Pop-uprestaurant! Naast deze programma’s kun je ook gewoon online kijken naar Het weer, zo kun je bijvoorbeeld nagaan of een bepaalde voorspelling van het weer ook daadwerkelijk is uitgekomen.

Veel kijkplezier

Wij wensen je veel kijkplezier toe als je de programma’s van VTM gaat terugkijken. Wat je natuurlijk ook kunt doen is programma’s opnemen zodra ze op televisie zijn. Dit kan een voordeel zijn omdat niet alle programma’s later terug te kijken zijn. Als je het zekere voor het onzekere wilt nemen, dan neem je het programma op met je interactieve recorder, dvd recorder of videorecorder. Je kunt dan zelf bepalen wanneer je de opgenomen uitzending van VTM gaat terugkijken.